KISA DALGA TV

GAZETELER İLK SAYFA

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a zor soru

Özgür Özel’den Erdoğan’a: Sen darbecisin

iPad Pro 2020 inceleme!

Apple Glass üretimi için hazırlıklar başladı

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
BİLİM VE TEKNOLOJİ
DÜNYA
DW HABER
EKONOMİ
GÜNDEM
KÖŞE YAZILARI
KÜLTÜR & SANAT
MEDYA & MAGAZİN
SAĞLIK
SPOR
YOUTUBE

MHP’den BİM’in üst düzey ismi Galip Aykaç’a zehir zemberek sözler…

BİM İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç, zincir marketlerin FETÖ’yle ilişkilerinin araştırılması gerektiğini söyleyen MHP Genel Başkanı Bahçeli’ye sert yanıt vermişti. MHP’den daha sert bir yanıt geldi.

Gıda Perakendecileri Derneği Başkanı ve BİM İcra Kurulu Üyesi olan Galip Aykaç’tan “Sürekli zam yapan zincir marketlerin FETÖ’yle irtibat ve ilişkisinin titizlikle araştırılması gerektiğine inanıyoruz” diyen MHP Genel Başkanı Bahçeli’ye sert bir yanıt vermişti.

“FETÖ ile bizi tehdit eden parti liderlerine söyleyeceklerimiz var” diyen Aykaç, “Bu ülkenin güzel insanları sizlerin yalanlarına hiçbir şekilde itibar etmediler” demişti.

MHP’den Aykaç’a çok sert bir yanıt geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve MHP İstanbul Milletvekili Semih Yalçın Twitter hesabından şu açıklamaları yaptı:

1-BİM İcra Kurulu Üyesi sıfatını taşıyan Galip Aykaç nam ahlaksız ve edepsiz hortumcu, piyasa spekülasyonuyla ceplerini dolduran bazı süpermarketlerin kirli oyunlarının Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli tarafından ifşa edilmesinden ötürü salyalarını akıtmış.

2-Yıllardır halkın sırtına kene gibi yapıştıkları vatandaşın kanını emen asalaklar, bundan böyle MHP’yi karşılarında bulacaklar.

3-Uzunca bir süredir petrol fiyatları düşüşte iken, enflasyonun ateşi düşme eğilimindeyken, döviz kuru yatay seyir izlerken; halkın ihtiyaç duyduğu temel gıda ürünlerine her hafta insafsızca zam yapan haramzadelerin, artık amansız hasmıyız.

4-Fiyatlarla keyfî olarak oynayıp hayat pahalılığını körükleyen, akıllarınca halkı infiale ve kaosa sevk ederek iktidarı düşürme planları yapan, bitip tükenmek bilmeyen kazanma hırslarıyla FİYAT TERÖRÜ yaratan FETÖ yanlısı siyaset ve piyasa simsarlarına aman vermeyeceğiz.

5-Piyasadaki olağan dışı fiyat artışlarının müsebbip ve müşevviki bazı süpermarketlerin ortak hareket ederek halkın ekmeğine uzattıkları haris ve tecavüzcü elleri kıracağız. Halkın hakkını, haram kâr istiflenmiş kursaklarından çıkaracağız.

6(son)-Kirli ellerini cebimizden çekmeyen, Kırk Haramiler misali her köşe başını tutan, FETÖ’vari çıkar ortaklığı oluşturarak bize tuzak kurmaya yeltenen bazı süpermarketlerin spekülatör sahipleriyle yöneticilerine karşı aziz milletimizi uyanık olmaya davet ediyoruz.

Kaynak : krttv.com.tr

TEKNOLOJİ

RSS AKIŞLARI

KÜLTÜR & SANAT

TV & RADYO

Soylu’nun sözlerine sert tepki

Intel Core i9-10900K hız aşırtma rekoru kırdı!

AKtroller birbirine girdi..

Yardım çeklerini yakınlarına dağıtmış!