“Silah Arkadaşlarını Satan Başbuğ”

Eski Hava Kuvvetleri Komutanlığı Başsavcısı emekli Albay Ahmet Zeki Üçok   Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ’u hedef aldı.

Twitter hesabından açıklama yapan Üçok, İlker Başbuğ‘u silah arkadaşlarını satmakla suçladı ve şunları yazdı.

“Biz 958 TSK mensubu general/amiral,subay.astsb,uzman çvş. FETÖ hakimleri yüzünden 3-4 yıl hapis yattık. Bizi bu tezgahın kucağına bırakan kim.

958 kumpas kurbanıydık. Herkes O’nu kahraman sandığı için kimse bizi FETÖ hakimlerine 26.GenkurBşk İlker Başbuğ’un teslim ettiğini söyleyemedi.

TSK içerisinde her kim ihanet etmişse açığa çıkmalı. Sahte kahramanların kararları ile gözyaşı döken kızlarımızın, oğullarımızın vebali O’nadır

Kim silah arkadaşlarını sattı.
Kim teslim anlaşması için oylama yaptı
İlker Başbuğ
Ben itham ediyorum.Evlatlarımız ise…Allah sizi affetsin

Türkiye’nin içerisinde bulunduğu süreçte herkes bir kahraman aradı.Ama sizi temin ederim bu kişi silah arkadaşlarını satan Başbuğ değildir.”

Kaynakhttp://gazeteport.com/

Bu konu hakkındaki yorumunuz

  

  

  

Diğer sounçlar..

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
BİLİM VE TEKNOLOJİ
DÜNYA
DW HABER
EKONOMİ
GÜNDEM
KÖŞE YAZILARI
KÜLTÜR & SANAT
MEDYA & MAGAZİN
SAĞLIK
SPOR
YOUTUBE