
Jakuzi kenarında keyif yapan çıplak adamın kim olduğu ortaya çıktı
İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’nin villasında verdiği bir parti sırasında çekilen fotoğraflarda, bir genç kız ile jakuzi kenarında keyif yapan çıplak adamın eski Çek Başbakan Mirek Topolanek olduğu ortaya çıktı.
Genç kızlara düşkünlüğü nedeniyle son yılların en çok konuşulan siyasi lideri olan İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi’nin, kendi ülkesinde yayın yasağı koyması nedeniyle İspanyol gazetesi El Pais gazetesinin yayınladığı skandal fotoğraflar, sadece Sinyor’u değil bir başka Başbakanı da yakacağa benziyor. Antonello Zappadu adlı İtayan fotoğrafçının geçen yıl yaz aylarında Berlusconi’nin villasında verdiği bir parti sırasında çektiği fotoğraflar, El Pais gazetesinde önceki gün yayınlanınca tüm dünyada büyük yankı uyandırdı. Yayınlanan 5 kare fotoğraflardan en ilgi çekeni ise çırılçıplak bir erkek fotoğrafıydı.
Fotoğraftaki adamın kim olduğu hakkında çeşitli spekülasyonlar yapıldı. Adamın bilekliği, sonunda kimliğini de ele verdi. Çek basını bileklikten yola çıkarak, fotoğraftaki adamın, merkez sağ hükümeti güvenoyu alamadığı için geçen mart ayında görevi bırakan eski başbakan Mirek Topolanek olduğu iddia etti. Çünkü Topolanek’in simgesi olan ve Küba’daki rejim değişimi isteyenlerin taktığı beyaz bileklik, fotoğraftaki adamın da kolundaydı. Zaten bir haftadır, Çek basınında çıkan iddialarda, 2008 yılı Mayıs ayında başbakanken İtalya’ya yaptığı resmi bir ziyaret sırasında Berlusconi’nin davetlisi olarak Sardunya’daki yazlığına giden Topolanek’in uygunsuz fotoğraflarının, “yasaklı” fotoğraflar arasında olduğu söyleniyordu.
“Fotoğraflar montaj”
Başbakan, dün fotoğraftaki adamın kendisi olduğunu itiraf etti. Mart ayında görevini bırakan Topolanek, vücudun kendisinin olduğunu ancak kadının yanına fotomontaj ile yerleştirildiğini söyledi. Eski Başbakan, “Orada bulunduğum doğru. Ama hiçbir kadın ile birlikte havuza girmedim. Bu bana sosyalistlerin kurduğu bir komplo” dedi.
BERLUSCONİ İLE “KANKALAR”
Berlusconi ile yakın dostluğuyla bilinen Topolanek’in nikahsız yaşadığı kız arkadaşından iki yaşında bir çocuğu bulunuyor. Topolanek, meclisten hükümeti için güvenoyu alamayınca, mart ayında görevini bırakmıştı. Fotoğraflarda, Topolanek olduğu söylenen adam, çırılçıplak bir jakuzinin yanında görülüyor. Yanında kırmızı bikini bir kadın olan erkek, havlusunu almak için hafif öne eğiliyor.
Berlusconi her kadınla tek tek ilgileniyor
ADI 18 yaşındaki bir mankenle aşk dedikodularına karıştığı ve siyasi tecrübesi olmayan genç kadınları milletvekili adayı olarak gösterdiği için 30 yıllık karısının boşanma davası açtığı Berlusconi’nin, yazlığındaki partilere çağırdığı kadınlarla tek tek ilgilendiği öne sürüldü. Berlusconi’nin kanalı Mediaset’te sunuculuk yapan Elisa Alloro, “Haftasonları verdiği partilere, şu anda bakan olan eski sunucu Mara Carfagna ve milletvekili olan Vittoria Brambilla’yı çağırırdı. Onların dış görünüşüyle çok ilgilenirdi” dedi.
Kaynak : Vatan











Bu konu hakkındaki yorumunuz