Alaattin Çakıcı’ya alkışlı karşılama

1618084797137Tekirdağ Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi’nde hükümlü Alaattin Çakıcı, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü kararıyla Edirne’deki Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi’ne nakledildi. Çakıcı’yı bekleyen bir grup ring aracının cezaevine girişi sırasında alkışlarla karşıladı.

Hakkında 36 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve Tekirdağ Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi’nde tutulan Alaattin Çakıcı, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü kararıyla Edirne’deki Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi’ne nakledildi. Tekirdağ’da cezaevinden ring aracına bindirilen Çakıcı’ya destek olmak için 50 kadar destekçisi Edirne Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi önüne geldi.

Alaattin Çakıcı’nın çocukluk arkadaşı olduğunu söyleyen İsmail Güngör şöyle dedi: “Ben Çakıcı’nın kan kardeşiyim, 7 yaşından beri beraberiz. Annemiz, babamız ayrı olsa bile öz kardeş gibiyiz. Tekirdağ’dan Edirne’ye nakil ediliyor. Biz de onu desteklemek için bekliyoruz. 20 ay sonra tahliye olunca bu memleket gerçek bir vatansevere kavuşacak.”alaattin-cakici-tt2-ya-tt2-onur-tt2-onlemi

2 YIL SONRA ÇIKACAK

Polis ve jandarma ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı Edirne Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi’ne getirilen Alaattin Çakıcı’nın bulunduğu aracın geçişi sırasında toplananlar alkışlarıyla destek verdi. Alaattin Çakıcı’nın avukatı Gökhan Kılıç, nakil kararının idareye ait olduğunu ifade ederek, “Çakıcı, 2018 yılının 10’ncu ayında cezaevinden çıkacak. Sevk nedeni bizden kaynaklı değil idarenin inisiyatifinde, kendi tasarrufu” diye konuştu.

Kaynak : http://www.cumhuriyet.com.tr/

Bu konu hakkındaki yorumunuz

  

  

  

Diğer sounçlar..

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
BİLİM VE TEKNOLOJİ
DÜNYA
DW HABER
EKONOMİ
GÜNDEM
KÖŞE YAZILARI
KÜLTÜR & SANAT
MEDYA & MAGAZİN
SAĞLIK
SPOR
YOUTUBE