Yardım çeklerini yakınlarına dağıtmış!

Arınç’tan şok suçlamalar…

AKtroller birbirine girdi..

Apple Glass üretimi için hazırlıklar başladı

Intel Core i9-10900K hız aşırtma rekoru kırdı!

iPad Pro 2020 inceleme!

  • Milli Eğitim'in tarikatlarla protokolü, buzdağının görünen kısmı mı? DW HABER 18.12.2023

Erdoğan Demirören bu sözleri söyledi mi?

Milliyet gazetesindeki krizin arkasında Erdoğan Demirören’in “Erdoğan bizim velinimetimizdir, eğer isterse Milliyet gazetesini bile kapatırız” sözleri mi var?

Milliyet gazetesindeki krizin perde arkasında gazetenin patronu Erdoğan Demirören’in sözlerinin olduğu iddia edildi. Kulislerde konuşulan iddiaya göre; Demirören gazetenin yöneticilerine “Erdoğan bizim velinimetimizdir, eğer isterse Milliyet gazetesini bile kapatırız” şeklinde uyarılarda bulunmuş… 

Bugün Milliyet gazetesindeki yapılan toplantının ardından Hasan Cemal ve Can Dündar’ın yazılarına ara verme kararı alındığı bildirilmişti. Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Derya Sazak’ın bu yazarların yazılarının devam etmesi gerektiğini söylemesine rağmen Erdoğan Demirören’in tutumu karşısında pes etmek zorunda kaldığı da gelen bilgiler arasında…

“İmralı Tutanağı” başlıklı haberiyle gündemi değiştiren ve AK Parti iktidarının şimşeklerini üstüne çeken Milliyet gazetesinde sular durulacağı benzemiyor.

ERDOĞAN “BATSIN SİZİN GAZETECİLİĞİNİZ” DEMİŞTİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Milliyet gazetesinin yayınladığı imralı tutanakları haberi için, “Bunlar attıkları manşetlerle, köşe yazılarıyla neymiş gazetecilik yapıyormuş, böyle yazacaksanız batsın sizin gazeteciliğiniz. Ben gerçeği söylüyorum, çözüm sürecini kim bu süreci baltalıyorsa, benim de arkadaşlarımın da hükümetimin de karşısındadır. Biz her türlü riski almışız. Önümüze konulan taş engellemek içindir biz o taşı çekip atarız kimseyi de dinlemeyiz” diye konuşmuştu.

Kaynak : ROTAHABER

Yorumlara Kapalı.

SİTE İÇİ ARAMA

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

SON EKLENENLER

Soylu’nun sözlerine sert tepki