Fikret Bila: Evet, tutanaklarda oynadık

İmralı tutanaklarını yayınlayan Milliyet’in Ankara Temsilcisi Fikret Bila, tutanaklardaki bazı isimleri çıkardıklarını söyledi.

Milliyet Ankara Temsilcisi Fikret Bila, “İmralı Zabıtları”nı yayınlarken bazı isimleri çıkardıklarını itiraf etti.

CNN Türk’te “Parametre” programının daimi konuklarından biri olan Fikret Bila, “İmralı Zabıtları”nı yayınlarken metnin küçük bir kısmını çıkardıklarını söyledi. 

Fikret Bila, Tutanaklardaki o ismi çıkarma gerekçesi olarak da “Konuyla ilgisizdi, Yazı İşleri haber değeri görmediği için o ismi yayınladığımız tutanaklardan çıkardı” dedi.

GAZETEPORT AÇIKLAMIŞTI

Fikret Bila’nın “konuyla ilgisiz bir ismi çıkardık” dediği gazetecinin Milliyet Yazarı Can Dündar olduğu ortaya çıktı. Gazeteport’un elde ettiği özel bilgilerde geçtiğimiz günlerde Milliyet gazetesinin İmralı tutanaklarından Can Dündar’ın terör örgütü lideri Öcalan’dan ricasını çıkardığını gündeme getirmişti.

[flv]http://www.gazeteport.com.tr/galeri/upload/dcf90.flv[/flv]

Kaynak : GAZETEPORT

Bu konu hakkındaki yorumunuz

  

  

  

Diğer sounçlar..

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
BİLİM VE TEKNOLOJİ
DÜNYA
DW HABER
EKONOMİ
GÜNDEM
KÖŞE YAZILARI
KÜLTÜR & SANAT
MEDYA & MAGAZİN
SAĞLIK
SPOR
YOUTUBE