Egemen Bağış’ın sansürlediği fotoğraf!

Resmi ziyaret için bir günlüğüne İspanya’ya giden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Atletico Madrid’de top koşturan milli futbolcular Arda Turan ve Emre Belözoğlu’nu kabul etti. Madrid’de gerçekleşen görüşmeye, AK Parti Milletvekili ve eski futbolcu Hakan Şükür de katıldı. Başbakan’a Atletico Madrid formasının hediye edilirken, mikro blog sitesi twitter’dan paylaşılan bir kare ise dikkati çekti. 

Fotoğrafta, Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış’ın yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) eski Başkan Vekili olan ve şu anda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis İkinci Başkan Vekili görevini yürüten Gümüşdağ da yer alıyordu. Aynı Gümüşdağ, şike davası ek klasöründe Hakan Şükür’e hakaret içeren tapeleri nedeniyle tepki çekmişti.

Söz konusu hakaretlerin basına yansıması üzerine milletvekili Şükür, bu sözler nedeniyle suç duyurusunda bulunurken, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tapelerle ilgili takipsizlik kararı vermişti.

Konuyla ilgili olarak telefonla katıldığı bir televizyon programında Hakan Şükür, “Göksel Gümüşdağ’ın lafları kolay kapanacak, sineye çekilecek bir şey değil. Evimizde ekmek yemiş insan. Anlatmak çok doğru değil, ama çok üzüldük. Makamlar gelip geçicidir. Avukatlarımız konuyu inceliyor. Ayrıca beni milletvekili Göksel yapmış gibi bir durum ortaya çıkmış. Bu beni çok yıprattı” ifadelerini kullanmıştı.

BAĞIŞ’TAN SANSÜR 

Bir diğer ilginç detay ise Şükür gibi Başbakan’ın Arda ve Emre ile görüşmesini twitter üzerinden duyuran Egemen Bağış’ın, takipçileriyle paylaştığı fotoğrafta, Göksel Gümüşdağ’ın yer aldığı bölümü kesmesi oldu.

Kaynak : Muhalif Gazete

Bu konu hakkındaki yorumunuz

  

  

  

Diğer sounçlar..

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
BİLİM VE TEKNOLOJİ
DÜNYA
DW HABER
EKONOMİ
GÜNDEM
KÖŞE YAZILARI
KÜLTÜR & SANAT
MEDYA & MAGAZİN
SAĞLIK
SPOR
YOUTUBE