Atatürk Havalimanı’nda silahlı saldırı

Atatürk Havalimanı’nda bulunan Taksiciler Kooperatifi binasının arkasında gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki Taksiciler Kooperatifi binasının arkasında bulunan boş alanda gerçekleşen silahlı saldırıda bir kişi öldü. 

Edinilen bilgiye göre, 42 yaşındaki Aykut Kale, kuşlara yem verdiği sırada silahlı saldırıya uğradı. Yakın mesafeden 5 kurşunla ağır yaralanan Aykut Kale kanlar içinde yere yığıldı. Kale, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı.

SİYAH MERCEDESLE KAÇTI 

Kale’nin hastanede yaşamını yitirdiği öğrenildi. Olay yerinde inceleme yapan polis, saldırıyı T. Ş. adlı taksi şoförünün gerçekleştirdiğini belirledi. Alacak verecek meselesi yüzünden gerçekleştirildiği belirtilen silahlı saldırı sonra T.Ş.’nin olay yerinden siyah bir mercedes ile kaçtığı öğrenildi. Polis, kaçan saldırganı yakalayabilmek için çalışmasını sürdürüyor. Bu arada olaya şahit olan taksi şoförleri vurulan kişinin boş alanda kuş beslediğini söylediler.

Kaynak : Milliyet.com.tr

Bu konu hakkındaki yorumunuz

  

  

  

Diğer sounçlar..

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
BİLİM VE TEKNOLOJİ
DÜNYA
DW HABER
EKONOMİ
GÜNDEM
KÖŞE YAZILARI
KÜLTÜR & SANAT
MEDYA & MAGAZİN
SAĞLIK
SPOR
YOUTUBE