Yargıtay irtica eylem planı dosyasını istedi

Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner’in Yargıtay 11. Ceza Dairesi’nde yargılanmasına devam edildi. “İrtica ile mücadele eylem planı” dava dosyasının, birleştirme kararı beklenmeden kurye ile Daire’ye gönderilmesine karar verdi.

Bugünkü duruşmada, sanık Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı Cihaner hazır bulundu.

Yargıtay 11. Ceza Dairesi, Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen veCihaner’in “Ergenekon terör örgütü üyesi olmak” suçlamasıyla yargılandığı dava dosyası ile İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yürütülen ve sanıkları arasında Kurmay Albay Dursun Çiçek’in de bulunduğu, “İrtica ile mücadele eylem planı” dava dosyasının, birleştirme kararı beklenmeden kurye ile Daire’ye gönderilmesine karar verdi.

11. Ceza Dairesi ayrıca, dava dosyasını göndermeyen ve verdiği cevabi yazıda, yazışma ve nezaket kurallarına aykırı davrandığını ileri sürdüğü Erzurum2. Ağır Ceza Mahkemesi yetkilileri hakkında da Adalet Bakanlığına suç duyurusu’nda bulunulmasını kararlaştırdı.

CNN TÜRK

Bu konu hakkındaki yorumunuz

  

  

  

Diğer sounçlar..

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
BİLİM VE TEKNOLOJİ
DÜNYA
DW HABER
EKONOMİ
GÜNDEM
KÖŞE YAZILARI
KÜLTÜR & SANAT
MEDYA & MAGAZİN
SAĞLIK
SPOR
YOUTUBE